Håp avspill ikon
AKTUELL FILM NÅ:

Håp

Aktuell film nå:

  • 2 t. 5 min.
  • Drama
Hva skjer med kjærligheten når en kvinne midtveis i livet får tre måneder igjen å leve?
LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM
Wild Rose avspill ikon

Wild Rose

Aktuell film nå:

  • 1 t. 40 min.
  • Drama / Musikkfilm
Det er fristende å kalle dette en varm, underholdende og britisk variant av A Star is Born
LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM
OUATIH avspill ikon

Once Upon a Time... In Hollywood

Aktuell film nå:

  • 2 t. 41 min.
  • Drama

En avdanket tv-skuespiller (DiCaprio) og hans stuntmann (Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i 1969 Los Angeles.

LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM
Knives Out avspill ikon

Knives Out

Premiere: 06.12.2019

  • 2 t. 10 min.

Regissør Rian Johnson (Looper, Star Wars: The Last Jedi) leverer med KNIVES OUT en hyllest til Agatha Christies legendariske kriminalhistorier.

Den suksessfulle krimforfatteren Harlan Throbey (Christopher Plummer) blir funnet død i sitt herskapshus rett etter feiringen av sin 85-årsdag, og den eksentriske detektiven Benoit Blanc (Daniel Craig) er av diffuse årsaker hyret som etterforsker. Fra Harlans dysfunksjonelle familie, til hans trofaste stab av tjenere, må Blanc manøvrere en stram line mellom sannheter, løgner og blindspor for å avdekke sannheten bak Harlans brå død.

Med et stjernespekket skuespiller-ensemble som ved siden av Plummer og Craig teller Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, LaKeith Stanfield, Katherine Langford og Jaeden Martell, er KNIVES OUT et friskt, morsomt og moderne mordmysterium hvor alle er like mye under mistanke.

LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM
Bombshell avspill ikon

Bombshell

Premiere: 10.01.2020

Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie og John Lithgow spiller hovedrollene i det hyperaktuelle dramaet BOMBSHELL, basert på skandalen som i 2016 truet med å velte medieimperiet Fox News. BOMBSHELL er et avslørende blikk bak fasaden hos den mektigste og mest kontroversielle medieorganisasjonen vi har sett, men også den eksplosive historien om kvinnene som felte den mektige og kontroversielle mannen som skapte den.

LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM
Little Women avspill ikon

Little Women

Premiere: 31.01.2020

  • Drama / Romantikk

LES MER GÅ TIL KINOPROGRAM