Kinoklubb

Gjør kino til en hobby

Kinoklubben gir deg som medlem 50% på en rekke kinofilmer. Perfekt for deg som enten går for lite eller ofte på kino. Gjør kino til en hobby!

Hvorfor ikke gå på kino regelmessig?

Vi i Kinoklubben vil gjerne gi folket kinogleden tilbake. De siste årene har flere valgt TV-en hjemme fremfor et kinobesøk pga. dyre kinobilletter, lettere tilgang til filmer på nett osv. Men i Kinoklubb.no er vi glad i det tradisjonsrike og sentimentale, og mener absolutt at det er noe spesielt og særegent med kinoopplevelsen. I tillegg kan du regelmessig se rykende ferske filmer, mens hjemme må du vente til de er tilgjengelig på nett. Derfor vil vi gjerne gjøre det billigere og enklere for deg å dra på kino, i håp om at kino blir en regelmessig aktivitet for deg og dine nære. Kanskje det kan bli den nye søndagstradisjonen du deler med familie og venner.

I Kinoklubb.no har vi et Filmutvalg bestående av eksperter fra norsk kinobransje som håndplukker de filmene vi mener folket liker best, med fokus på gode skuespillere og regissører. Du får da regelmessig tilgang til rabatter på prisnominerte og høyt vurderte kinofilmer, både norske og utenlandske. Melder du deg inn i vår kinoklubb får du 50 % på minst ti gode filmer i året filmer. Hele prosessen er superenkel! Opprett en bruker på vår nettside, og når det dukker opp en bra film blant våre utvalgte filmer som du gjerne vil se kan du enkelt benytte din medlemskode for å få rabatt. Da gjenstår det bare å nyte filmen på din lokale kino. Enkelt, greit og billig! Slik hjelper vi våre medlemmer til å oppnå mer regelmessige kinobesøk.

Er det noe du lurer på angående tilbud, filmer eller lignende, er det bare å ta kontakt med oss i Kinoklubb.no.

Vi er her for å hjelpe deg å oppleve bra filmer på kino. God kinoglede!