Kinoklubb

Bra filmer på kino

Er du interessert i bra filmer på kino? Hos oss får du 50% rabatt på en rekke filmer. Meld deg inn på 1-2-3 nå!

Perfekt for deg som elsker bra filmer på kino

Vi i Kinoklubben er stolte av å kunne tilby deg rabatt på bra filmer på kino. Vi gjør det både enklere og billigere for deg å dra på kino med venner og familie. Melder du deg inn i vår kinoklubb, får du 50% på en rekke bra filmer på kino. Hele prosessen er superenkel! Opprett en bruker på vår nettside, og når det dukker opp en bra film blant våre utvalgte filmer som du gjerne vil se kan du enkelt benytte din medlemskode for å få rabatt. Da gjenstår det bare å nyte filmen på din lokale kino. Enkelt, greit og billig!

Vi i Kinoklubben er opptatt av å kunne gjøre din filmopplevelse så bra som mulig, og med det vil vi gi deg og dine nærmeste rabatter på en rekke bra filmer på kino. I Kinoklubben har vi et kompetent Filmutvalg, bestående av eksperter fra norsk filmbransje, som håndplukker de filmene vi mener folket liker best - med fokus på gode skuespillere og regissører. Vi vil gjerne gjøre det enkelt og billig å dra på kino, slik at du kan ha den spesielle opplevelsen man får ved å sitte inne i salen med popcorn i hånda og et gigantisk kinolerret foran deg med fantastisk lydkvalitet. Nå til dags ender man ofte i sofaen foran TV-en, men vi i Kinoklubben er opptatt av å bringe folket til kinosalene. Slik passer vi på at den gamle kinotradisjonen fortsetter.

Er det noe du lurer på angående tilbud, filmer eller lignende, er det bare å ta kontakt med oss i Kinoklubben. Vi er her for å hjelpe deg å oppleve bra filmer på kino. God kinoglede!