Kinoklubb

Filmanbefaling

Ønsker du filmanbefalinger jevnlig? Hos oss i Kinoklubb.no får du svært kompetent anbefalinger i tillegg får du 50% rabatt på en rekke kinofilmer. Registrer deg nå!

Svært kompetent filmanbefaling

Vi i Kinoklubben er stolte av å kunne komme med gode filmanbefalinger til deg og dine kjære. Kinoklubb.no tilbyr et bredt utvalg av filmer i varierte sjangere, alt fra komedie via drama til thriller. I tillegg har vi et ekspertpanel sammensatt av forskjellige personer innenfor film- og kinobransjen, som har mildt sagt god peiling på film. De hjelper oss komme med gode filmanbefalinger som vi i Kinoklubben gir deg halv pris på.

Dermed er det både enklere og billigere for deg å dra på kino med venner og familie! Melder du deg inn i vår kinoklubb, får du 50 % på en rekke gode filmer på kino. Hele prosessen er superenkel! Opprett en bruker på vår nettside, og når det dukker opp en film du gjerne vil se blant våre utvalgte perler kan du enkelt benytte din medlemskode under kjøpet. Da gjenstår det bare å nyte filmen på din lokale kino. Enkelt, greit og billig!

Har du noen spørsmål angående film, eller trenger du filmanbefalinger, ta gjerne kontakt med oss i Kinoklubb.no. Vi kan komme med filmanbefalinger ut ifra det du er ute etter. Vi har stor ekspertise innenfor film og kino, og mener at vår erfaring kan gi gode filmanbefalinger som både du og dine kjære kan sette pris på.