Kinoklubb

Billige kinobilletter

Som medlem i Filmweb Kinoklubb trenger ikke kino å være dyrt. Som medlem får du 50% rabatt på kinofilmer. Registrer deg i dag for kun kr 179,- pr. år!

Er du på jakt etter billige kinobilletter?

Tenker du ofte at det er en film du gjerne vil se på kino, men så velger du å droppe det fordi kino er dyrt? Billige kinobilletter er vanskelig å få tak i, og det er lenge siden det å gå på kino ble oppfattet som billig. Heldigvis finnes det andre muligheter! Kinoklubb.no tilbyr deg et medlemskap hvor du faktisk får billige kinobilletter. Hvis dette høres interessant ut er det bare å lese videre.

Kinoklubb.no gir deg 50 % rabatt på utvalgte filmer som vises på kino. Nye filmer produseres hele tiden, og vi er så heldige at vi har et dyktig ekspertpanel som velger hvilke av disse filmene som er de beste. Dette ekspertpanelet består av representanter fra norsk kinobransje med god erfaring og mange timer med film. De velger ut 10 ulike filmer med varierende sjangre som vil gi deg en fantastisk kinoopplevelse. Blir du med i Kinoklubben vil du få billige kinobilletter til halvparten av den ordinære billettprisen. Du velger selv hvilke filmer du vil se av de utvalgte filmene våre. Fra du blir medlem har du ett år på deg til å se hele 10 filmer til halv pris.

Det koster kun kr 179,- pr. år å få minst 10 billetter til halv pris. Du tenker kanskje at det er rart å måtte betale for å få billige kinobilletter, men du trenger kun å se 2-3 filmer til halv pris for å tjene inn disse pengene igjen!

Høres det fristende ut å få billige kinobilletter? Meld deg inn i vår kinoklubb i dag, og du får billige kinobilletter hele året!