Kinoklubb

Ting å finne på med venninner og venner

Kino er en enkel, men sosial ting man kan finne på med venner. Som medlem i Kinoklubb.no får dere også 50 % rabatt. Meld dere på nå!

Lurer du på hva du kan finne på med venner og venninner?

Vi i Kinoklubben er stolte av å kunne tilby gode rabatter på de beste filmene. Vi gjør det lettere og billigere å komme seg opp av sofaen og finne på morsomme ting med venner. Melder du deg inn i vår kinoklubb, får du 50 % på minst ti gode filmer på kino i året. Hele prosessen er superenkel! Opprett en bruker på vår nettside, og når det dukker opp en bra film blant våre utvalgte filmer du gjerne vil se med venner kan du enkelt benytte din medlemskode under kjøpet. Da gjenstår det bare å nyte filmen på din lokale kino. Enkelt, greit og billig!

Vi i Kinoklubben syntes det er trist at kino ikke er mer tilgjengelig for alle, for eksempel studenter som lever på stramme studentbudsjetter. En kinoopplevelse er både en morsom og god måte å komme seg ut på. Nå får du i tillegg to medlemskap til prisen av ett, noe som gjør det enda lettere å få med venner inn i kinosalen!

Det er ikke alltid like lett å finne på morsomme ting med venner, men vi vet at de aller fleste setter pris på en god gammeldags kinokveld. I Kinoklubb.no vil vi skape relasjoner, minner og gode tradisjoner. Lag for eksempel en tradisjon med venner der dere går på kino en gang i måneden. Med gode rabatter og gode filmtilbud er denne tradisjonen fullt mulig for deg og dine venner.

Er det noe du lurer på angående tilbud, filmer eller lignende, er det bare å ta kontakt med oss i Kinoklubben. Vi er her for å hjelpe deg å oppleve gode filmer på kino.

God kinoglede!