Kinoklubb

Store fordeler med filmklubb på nett

Kinoklubb.no er en filmklubb hvor du som medlem får 50% rabatt på en rekke kinofilmer i året. Registrer deg på 1-2-3 nå!

Meld deg inn på nett, se filmen på kino.

Kinoklubb.no er en filmklubb på nett. Ved å bli medlem i vår filmklubb på nett får du fordeler som blant annet halv pris på ti filmer i året! Ønsker du å bli medlem, kan du bli det når som helst på året.

Verden blir mer og mer digital og fordelen med en filmklubb på nett er at du får en fin oversikt over ulike filmer og kinoer i nærheten av deg. Ved å følge enkle steg kan du kjøpe kinobilletter til halv pris på nettet, og her er det lett å fylle inn din medlemskode. På vår nettside Kinoklubb.no er det også mulig å kjøpe gavekort, og du finner oversikter over filmutvalget og informasjon om hver enkelt film.

Ved å bli med i vår filmklubb på nett får du en mulighet til å se kvalitetsfilmer til 50 %. Vår filmklubb samarbeider med en mengde kinoer over hele landet, og du kan derfor finne billetter til halv pris enten via vår nettside, på din lokale kinos nettside, eller så vil kinoene også gi deg rabatten ved fremvisning av din medlemskode, dersom du kjøper kinobilletten din i billettluken på kinoen.

Vår filmklubb på nett har også et nyhetsbrev med interessante nyheter og nyttig informasjon, så meld deg på dette også slik at du ikke går glipp av en premiere på en av kinoklubbfilmene.

Bli med i vår filmklubb på nett nå slik at du ikke går glipp av disse gode tilbudene!