Kinoklubb

Rabatt på kino / Rabattkode film

På jakt etter gode rabatter på kino eller rabattkode på filmer? Vi i Kinoklubb.no gir deg 50% rabatt på en rekke kinofilmer. Meld deg på nå!

For deg som leter etter rabatt på kino

Vi i Kinoklubb.no er stolte av å kunne tilby deg rabatt på gode filmer på kino. Vi gjør det både enklere og billigere for deg å dra på kino med venner og familie! Melder du deg inn i vår kinoklubb, får du 50 % på en rekke gode filmer på kino. Hele prosessen er superenkel! Opprett en bruker på vår nettside, og når det dukker opp en film blant våre utvalgte filmer du gjerne vil se kan du enkelt benytte din medlemskode under kjøpet. Da gjenstår det bare å nyte filmen på din lokale kino. Enkelt, greit og billig!

I Kinoklubb.no er vi spesielt opptatt av kinoglede, og dermed vil vi gjerne gjøre kino mer tilgjengelig for alle. Vi har av den grunn funnet ut en løsning, nemlig rabattkoder! Vi håper at dere bruker disse rabattkodene for å ta med familie og venner på en spesiell filmopplevelse. Kanskje kino på søndager kan bli en ny tradisjon for deg og dine kjære? Vi vil gjerne være med på å skape gode, sentimentale minner for en billig penge.

Er det noe du lurer på angående tilbud, filmer eller lignende, er det bare å ta kontakt med oss i Kinoklubben. Vi er her for å hjelpe deg oppleve bra filmer på kino.

God kinoglede!