Kinoklubb

Ønsker du halv pris på kino?

Hos oss i Kinoklubb.no får du som medlem halv pris på en rekke kinofilmer. Benytt deg av vår nettside og registrer deg nå!

Som medlem i Kinoklubb.no får du halv pris på kinobilletene! Bli medlem nå, i morgen, neste uke eller når som helst på året og få halv pris på minst 10 filmer hvert år.

Vårt ekspertpanel velger 10 gode kvalitetsfilmer med varierende sjangre som vil garantere deg en god filmopplevelse.

Velger du å bli medlem og benytte deg av muligheten til å få halv pris på kino, kan du selv si opp medlemskapet når du ønsker, samtidig som at du kan bli medlem når som helst på året. Dette fantastiske medlemskapet koster kun kr 179,- for 1 år. Det er veldig lett å melde seg inn, alt du trenger å gjøre er å fylle inn nødvendige opplysninger som telefonnummer og epost-adresse, deretter lager du ditt eget passord og velger preferert betalingsmetode. Når dette er gjort vil du motta en personlig medlemskode på 8 tegn som du benytter på den filmen du ønsker å få halv pris på.

Via Kinoklubb.no kan du enkelt følge med på hvilke filmer du får halv pris på. Det vil hele tiden legges ut nye filmer, så det er bare å følge med!

For å benytte deg av halv pris på kino trenger du kun oppgi din personlige medlemskode når du kjøper billetten, deretter kan du nyte filmen på en kino nær deg. Du finner en oversikt over de ulike kinoene du kan bruke medlemskapet ditt hos på hjemmesiden vår www.kinoklubb.no.

Pass på å melde deg på Kinoklubb Norges nyhetsbrev, så får du eposter med interessante nyheter fra oss. Vi sender deg også påminnelser når en ny Kinoklubb-film har premiere.