Kinoklubb

Kulturopplevelse kino

Som filmklubb betrakter vi kino som en allsidig kulturopplevelse som egner seg for alle. Bli medlem i dag og få 50% rabatt på kinofilmer!

Kulturopplevelse med film og kino

Kino er ikke bare å se en film på et stort lerret, det er en kulturopplevelse! Kulturopplevelser er ofte spennende og givende, også på kino. Man tenker kanskje ikke over det, men man lærer mye av å se filmer. Når du ser en film på kino vekker det ofte følelser, og du husker kanskje filmen bedre enn om du hadde sett den hjemme, spesielt hvis du har sett en god film.
Kinoklubbens eget ekspertpanel hjelper deg å velge ut de 10 beste filmene i løpet av året og vi gir deg halv pris på alle for kun 179 kr per år.

Vi i Kinoklubben har god erfaring i kinobransjen, og vi ønsker at du som kunde skal få den beste kinoopplevelsen du kan få. Derfor kan du stole på at vi kun velger de beste filmene basert på vår erfaring. Hva folk liker å se på lerretet er en annen sak, og det er også grunnen til at vi velger filmer fra ulike sjangre og ulike opprinnelsesland.

Det er blitt veldig populært å gi kulturopplevelser i gave. På Kinoklubb.no kan du også kjøpe et medlemskap i form av gavekort. Du velger leveringsdato og leveringsmåte, og fyller inn navn og epost til den personen du ønsker å gi et fordelsmedlemskap til.

Det er faktisk forsket på at kulturopplevelser gjør oss friskere og at det har en god effekt på helsa. Dette i seg selv er en god grunn til å se flere filmer på kino. Bli derfor medlem på Kinoklubb.no nå og kos deg med flere gode filmer på kino!