Kinoklubb

Fordelskunde kino / Fordelsmedlem kino

På Kinoklubb.no kan du bli fordelsmedlem på kino! Her betaler du kun 179 kr for ett år, og du får halv pris på minst ti utvalgte filmer i året. Registrer deg nå!

Ønsker du å bli fordelsmedlem på kino?

På Kinoklubb.no kan du bli fordelsmedlem på kino! Her betaler du nemlig bare 179 kr for ett år, og du får halv pris på minst ti utvalgte filmer i året. Du tenker kanskje på om det er verdt å bli fordelsmedlem på kino, og det ligger faktisk i ordet; du får fordeler! Etter kun to til tre filmer til halv pris så har du allerede tjent inn de 179 kronene, hvor fantastisk høres ikke dette ut? Du får også andre fordeler ved at du blant annet kan gi bort et gratis medlemskap til en venn første gang du melder deg inn. Altså kan du gi bort en rabattkode til den du vil dele den med, som så kan melde seg inn helt gratis det første året. Her er det bare viktig å huske på at du kun får halv pris på én billett per film per medlemskap.

Kino er dyrt for mange, spesielt hvis man ønsker å gå ofte. En kinoopplevelse er også ofte mye bedre og mektigere enn å se filmen hjemme. Du får sett filmen på storskjerm med god lyd, bra kvalitet og noen ganger til og med i 3D eller 4D! Hvor deilig er det ikke da å bli fordelsmedlem hos oss og vite at du får 50 % rabatt på minst ti godt utvalgte kvalitetsfilmer?

Som fordelsmedlem på kino kan du nyte flere gode kinoopplevelser uten å måtte tenke over at det er dyrt. Dette er altså noe du som kinoelsker ikke burde gå glipp av, bli derfor fordelsmedlem på Kinoklubb.no i dag!

Pass på å melde deg på Kinoklubb Norges nyhetsbrev, så får du eposter med interessante nyheter fra oss. Vi sender deg også påminnelser når en ny Kinoklubb-film har premiere.