Kom i gang

Hvordan melder jeg meg inn?

Det er enkelt å bli medlem av Filmweb Kinoklubb og få 50 % rabatt på utvalgte kvalitetsfilmer. Slik gjør du det:

1. Sjekk om du kan bruke ditt medlemskap hos din lokale kino her

2. Gå til innmeldingssiden og følg anvisningene. Se detaljert beskrivelse under.

3. Bruk medlemskoden når du kjøper billetter på din lokale kino.

Kinosal

Mer detaljert om innmeldingsprosessen:

1. Tast inn telefonnummeret ditt og epost-adressen din og lag et passord på minst 6 tegn hvorav ett må være et tall. Hvis du har fått en rabattkode, må den legges inn i rabattkodefeltet.

2. Du må akseptere medlemsbetingelsene før du melder deg inn, de kan du lese i sin helhet ved å trykke på ordet “medlemsbetingelser” og "personvern". Velg betalingsmåte ved å trykke på en av de grønne knappene.

3. Har du valgt BETAL MED KORT, blir du nå sendt til Nets for betaling av medlemskapet ditt, og du må taste inn kortnummer, utløpsdato og CVC-kode. Har du valgt BETAL MED VIPPS blir du tatt videre til Vipps, hvor du blir bedt om å taste inn mobilnummeret du vil bruke for å betale. Etter å ha trykket «Neste», må du åpne Vipps-appen på mobilen for å godkjenne betalingsavtalen. Har du valgt BETAL MED MOBILREGNINGEN, vil du få en SMS med en firsifret kode som du taster inn for å godkjenne betalingen. Kortet ditt belastes da for 1 års medlemskap. Medlemskapet fornyes automatisk for ett år av gangen frem til du sier det opp.

4. Når betalingen er gjennomført kommer du til kvittering og “Min Side”.

5. På kvitteringssiden står det et grønt felt merket DINE DETALJER. Gå inn her for å legge inn flere detaljer om deg, slik at vi kan sende deg mest mulig relevant informasjon. Hvis telefunummeret er registrert på deg (og ikke f eks på arbeidsgiveren din) vil en del felter være ferdig utfylt. Dette er informasjon vi henter fra offentlige registre basert på mobiltelefonnummeret ditt.

6. Du blir så bedt om å bekrefte epost-adressen din. Det er for at vi skal være sikre på at du mottar den informasjonen du trenger fra oss.

7. På “Min Side” kan du finne alle opplysninger som er registrert på deg, og du kan til enhver tid gå inn og endre disse opplysningene selv. Dette gjelder både kontaktinformasjon, betalingsmåte og passord, og du kan også enkelt stoppe medlemskapet ditt her. I tillegg vil du se betalingshistorikken din, og du kan se hvilken periode medlemskapet ditt gjelder for.

8. Medlemskoden du trenger for å få halv pris på våre utvalgte filmer finner du også til enhver tid på “Min Side”. Koden vil være den samme under hele medlemskapet ditt.